Damage Control - Brandschade specialist

Brandgeur in huis

Damage Control biedt expertise in schoonmaak na een schadegeval

Verwijderen van brandgeur in huis is werk voor specialisten

20 Jaar ervaring in schoonmaak, renovatie en reparatie van schade na brand, storm en overstroming. Damage Control, een gespecialiseerd bedrijf in schoonmaak na schade, neemt u de zorg van het herstel en het schoonmaken van uw woning of bedrijfspand, uit handen. Van A tot Z, met een perfect resultaat zodat u weer snel kunt genieten van uw schone huis of bedrijfspand. Wij zijn actief in heel België en Luxemburg, met een service van 7/7 en 24/24.

Een brand in huis is afschuwelijk en het herstel en schoonmaken ervan neemt veel tijd in beslag. Wanneer u zelf opziet tegen dit werk of niet weet hoe dit aan te pakken, kunt u de hulp in roepen van een gespecialiseerd bedrijf in schoonmaak na brand. Op deze manier bent u er zeker van dat alles correct wordt gereinigd, de brandgeur verdwijnt en de restschade tot een minimum beperkt wordt.
 

Brandgeur in huis overlaten aan een gespecialiseerd bedrijf in schoonmaak na schade

Damage Control is een gespecialiseerd bedrijf in schoonmaak na brandschade. Schade die veroorzaakt is door brand is niet altijd meteen zichtbaar. Als de vlammen zijn gedoofd blijft er vaak een enorme chaos achter die zeer onoverzichtelijk lijkt. Waar beginnen met schoonmaken en herstellen? Hoe komt u van roet en een brandgeur in huis af? Doe een beroep op ruim 20 jaar ervaring van Damage Control en vertrouw op de vakkennis van onze professionals. Zij pakken een schoonmaak na brand structureel aan en volgen stapsgewijs de diverse etappes in het schoonmaakproces.

Zelfs als uw hele woning of bedrijfspand is schoongemaakt en roetvrij is, blijft een penetrante brandgeur in uw huis hangen. Alles is op het oog wel schoon, maar deze branderige geur is zeer onprettig en kan zelfs lichamelijke klachten opleveren zoals misselijkheid en hoofdpijn. De stank veroorzaakt door een brandgeur in huis, is vaak diep ingetrokken in de harde ondergrond van hout, beton en stucwerk. Bestrijd rookgeur, een brandlucht of brandgeur in huis met hulp van een specialistisch team van Damage Control. Zij helpen u met de ‘ontgeuring’ van uw woning en zorgen voor een goed leef-en werkbaar klimaat binnenshuis.
 

‘Ontgeuring’ of neutralisatie van brandgeur in huis

Is de schoonmaak na brandschade afgerond, dan kan er gestart worden met het bestrijden van de storende, achtergebleven restgeuren veroorzaakt door roet, koolwaterstof en schimmel. Voor een grondige aanpak beschikt Damage Control over een breed scala van technieken, producten en materialen.

Onze oplossingen bestaan uit:

 • Bacteriële geurabsorberende techniek
 • Geurmaskering (luchtverfrissers, aromaverdampers)
 • Verstuiving
 • Behandeling met ozongeneratoren
 • Plasmaveld generator (met hulp van intensieve ionisatie)
   

Stankneutralisatie bij brandgeur in huis

De verschillende oplossingen worden gecombineerd ingezet om brandlucht in een woning te verwijderen. Afgezien van technische apparatuur, worden producten gebruikt die zorgen voor stankneutralisatie. Met verstuivers en vernevelaars kan de resterende brandlucht in huis de stankmoleculen neutraliseren. In een enkel geval is een nabehandeling nodig.
 

Wat mag u van ons verwachten? Snelheid en vakkennis 24h/24 en 7j/7 in België en Luxemburg.

Damage Control biedt expertise voor elke tussenkomst na schade. Dankzij onze vestigingen in zeven regionale centra kunnen wij onze diensten aanbieden in heel België en Luxemburg.

Juist omdat snelheid geboden is bij het schoonmaken van schade na brand of een ander schadegeval zijn wij 7/7 en 24/24 bereikbaar voor onze klanten. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn beschikken wij over:

 • 1 nationaal coördinatiecentrum
 • 7 regionale servicecentra
 • 1 laboratorium voor technische reconditionering
 • 2 centra voor opslag en droging
 • 1 centrum voor selectieve sortering en containerpark
 • 2 werkplaatsen voor industriële mechanische reparaties
   

Bel ons voor advies of een offerte op ons alarmnummer 0800- 93044.

Ik wens gecontacteerd te worden over brandgeur in huis